Kijkdagen 'Schrijf en Blijf' en Proefdagen 'Cuvée Antonine'

Wanneer
  • van 10 maart 2017 tot 12 maart 2017

Kijkdagen 'Schrijf en Blijf'

Wil jij jezelf vereeuwigen op de kasteelmuur? Surf dan voor 14 februari naar www.schrijfenblijf.be en schrijf een boodschap voor de toekomst. Je levensmotto, je favoriete citaat, een zelfgeschreven gedicht, een herinnering of een voorspelling, een filosofische gedachte of een liefdesverklaring: het kan allemaal. Op 10, 11 en 12 maart nodigen we je graag uit om alle boodschappen te komen bekijken, voordat ze verdwijnen achter het behang.

En proefdagen 'Cuvée Antonine'

Eind vorig jaar erkende de UNESCO de Belgische biercultuur als immaterieel cultureel werelderfgoed. Ons land telt bijna 2000 bieren en beschikt over de grootste keuze aan authentieke, lokale en typische bieren ter wereld. Dit voorjaar voegen we daar nog twee bieren met een bijzonder verhaal aan toe:  Cuvée Antonine Blond en Cuvée Antonine Bruin.

Begin maart stellen we de Cuvée Antonine officieel voor aan pers en publiek. Als Vriend van het kasteel kan je nu al je bestelling plaatsen. Zo ben je zeker dat je onze unieke bieren als eerste in huis haalt. Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 maart 2017 (telkens van 11 tot 18 uur) kan je jouw bestelling komen ophalen in het kasteel.

Een fles Cuvée Antonine Blond of Bruin van 75 cl kost 10 euro. Het cadeaupakket met twee flessen, een glas én een geluksnummer voor de eerste nacht in het pas gerestaureerde Atelier van Antonine kost 25 euro in voorverkoop (27,50 euro aan de kassa). Bestellen kan via info@kasteeldursel.be of 03 820 60 10.

PRAKTISCH

Kijk- en proefdagen

Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 maart van 11 tot 18 uur

 

 

Volgende