Praktisch

De Kasteelfeesten vinden plaats op zondag 11 juni 2023. De poorten van het kasteeldomein openen stipt om 11 uur en het feest eindigt om 18 uur.

Toegang

12 euro (kassa) en 9 euro (voorverkoop),  gratis voor kinderen t.e.m. 12 jaar

Tickets in voorverkoop zijn tot en met 8 juni verkrijgbaar via deze link. Vanaf 9 juni verhoogt de online prijs ook naar 12 euro.

Op 11 juni zijn er kassa's aan de hoofdingang (Wolfgang d'Urselstraat) en zij-ingang (Edmond Vleminckxstraat). 

De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van tickets, diefstal en gebeurlijke ongevallen.

 

Bereikbaarheid

De Kasteelfeesten vinden plaats in en rond kasteel d'Ursel, Wolfgang d'Urselstraat 9, 2880 Hingene.

Kom zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer. Het is niet mogelijk om met de auto te parkeren in het centrum van Hingene, behalve voor personen met een handicap.

Je kan gebruik maken van onze randparkings met gratis pendeldiensten tot aan het kasteel. De bussen rijden permanent over en weer tussen 10.30 en 18.30 uur. Ook aan het station van Bornem kan je de pendelbus nemen.

Download hier een kaartje met alle randparkings en pendeldiensten.

Eten en drinken

Frisdranken en gewone bieren serveren we in glazen flesjes, maar speciale bieren en wijn schenken we in ruilglazen, waarvoor we telkens 1 jeton waarborg vragen. Voor ijsjes, wafels, hotdogs, hamburgers en vegetarische lekkernijen heb je geen jetons nodig. Bij de foodtrucks kan je cash of met kaart betalen. Je kan samen met je ticket in voorverkoop ook vooraf drankjetons bestellen via deze link.

Voor iedereen

Iedereen is welkom op  de Kasteelfeesten: mensen met een beperkte mobiliteit of met een visuele,  auditieve of een verstandelijke beperking, maar ook ouders met kinderwagens, kleine kinderen, ouderen, rolstoelgebruikers, … . De paden zijn goed begaanbaar en er is een eerstehulppost. In het kasteel en het poortgebouw zijn aangepaste toiletten. 

Info

info@kasteeldursel.be of 03 820 60 10.

Volg het laatste nieuws op Facebook via deze link.