Praktische info

De derde editie van Kerstmagie in Hingene vindt plaats vanaf 8 december 2023. Een wandeling in kleine groep brengt je langs de meest sfeervolle en feeëriek verlichte kamers van het kasteel. 

Zoals steeds ontvangt de kasteelheer zijn uitgebreide familie om samen in het kasteel kerstmis te vieren. De verwachtingen zijn weer hooggespannen. Het moet opnieuw het hoogtepunt van het jaar worden. Maar dit jaar heeft de kasteelheer weinig inspiratie en besluit hij een beroep te doen op twee wereldberoemde decorateurs. De ene houdt van een traditionele stijl, de andere gaat voor vernieuwing. De kasteelheer organiseert een wedstrijd om te kijken wie van de twee zich het meest kan inleven in het kerstgebeuren. Het wordt een feest dat alle zintuigen prikkelt! Kom jij ook?

Praktisch

Tussen 8 en 28 december 2023

Prijs: 17,50 euro (gratis voor kinderen t.e.m. 4 jaar)

Bestel je tickets via www.kerstmagie.be.

Kerstmagie is een organisatie van Historalia.

Tijdens de openingsmomenten van Kerstmagie openen we de Winterbar in de spiegeltent naast het kasteel. Iedereen die zin heeft in wat warmte en iets lekkers is van harte welkom: bezoekers van het kasteel, maar ook wandelaars en fans van winterse gezelligheid.