Zomer in Hingene

Zomerzoektocht

Op zijn hoogtepunt omvatte het hertogelijke domein in Hingene bijna 300 hectare. Onze zomerzoektocht leidt je door het park en de polders, langs de Scheldedijk en het paviljoen De Notelaer. Onderweg herken je zoveel mogelijk foto’s en beantwoord je een reeks vragen. De winnaar van de zoektocht krijgt een prachtige prijs: een gratis weekend voor acht personen in het Atelier van Antonine! Tot en met 8 september kan je via deze link de opgave downloaden. 

Opendeurdagen

Deze zomer zetten we de deuren van het kasteel wagenwijd open. Van 30 juni tot 9 september 2019 kan je elke zon- en feestdag van 13 tot 18 uur alle verdiepingen bezoeken. We vertellen het verhaal van het kasteel, van de familie d’Ursel en van hun stadsresidentie in Brussel. Tegelijk zie je ook hoe dit uitzonderlijke monument de voorbije jaren opnieuw tot leven is gekomen. De toegang is gratis, maar na afloop vragen we graag een vrije bijdrage voor het onderhoud en de werking van het kasteel.

Parkbar

Naar goede gewoonte verschijnt er deze zomer opnieuw een pop-upparkbar. Elke zon- en feestdag kan je er van 13 tot 18 uur komen genieten van een ijsje, een drankje en natuurlijk de onvolprezen Cuvée Antonine.

 

ANTWOORDFORMULIER ZOMERZOEKTOCHT

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*