Lifestyle Kasteel & Tuin

Wanneer
  • zondag 22 mei 2022 van 10 uur tot 18 uur

Van 20 tot 22 mei opent het kasteeldomein de poorten voor Lifestyle Kasteel&Tuin, een gloednieuw outdoorevent. De standhouders laten je meegenieten van bloemen en planten, creatieve tuincomposities, outdoor-specialiteiten en tuinmeubilair.

Deze happening is een organisatie van LifeStyle Vlaanderen, in 2020 opgericht door Nathalie Papin en Peter Van der Henst. 

Iedereen is van harte welkom om de meer dan honderd standhouders te bezoeken. Ben je als levensgenieter op zoek naar inspiratie voor het aanleggen van je tuin? Wil je graag de juiste bloemen kiezen? Of heb je interesse in originele decoratie, binnen- of buitenmeubilair, een origineel antiek of nieuw gecreëerd stuk om je tuin op te smukken? Dan is LifeStyle Kasteel&Tuin de ideale uitstap.

Ook aan het culinaire aspect is gedacht. Er worden chocolade, asperges en honing verkocht en je kan ook genieten van een hapje en drankje ter plekke. Er is een foodtruck village waarin verschillende eetstanden gerechten aanbieden. Er is ook randanimatie. Tijdens de nocturne op vrijdag is er live muziek en kunnen kinderen zich laten grimeren, eendjes vissen of deelnemen aan de andere animaties. 

Praktisch

Vrijdag 20 mei van 11 tot 21 uur - 

Zaterdag 21 mei en zondag 22 mei van 10 tot 18 uur

Tickets kosten 8 euro en zijn verkrijgbaar aan de kassa of via www.lifestylekasteelentuin.be