Ontdek Klein-Brabant vanuit de lucht

publish date
24.05.2019

Klein-Brabant is een toeristische attractie rijker. “We zijn erg trots om voortaan luchtballonvaarten in Klein-Brabant te kunnen aanbieden”, zegt Ann-Marie Morel, voorzitter Toerisme Klein-Brabant. “Dankzij de fijne samenwerking met kasteel d’Ursel en C-Air kan je de vele troeven van onze bijzondere regio nu ook vanuit de lucht ontdekken.” “Dat de ballon opstijgt vanop het kasteeldomein maakt de vaarten helemaal opmerkelijk” vult Jan De Haes, gedeputeerde voor toerisme, recreatie- en groendomeinen aan. “Door de mooie ligging en de uitzonderlijke waarde van dit provinciale domein wordt de beleving nog unieker.”

Wil je Klein-Brabant op een aparte manier ontdekken? Kies dan voor een onvergetelijke ervaring vanuit een hete luchtballon. Alvorens je opstijgt in kasteeldomein d’Ursel, legt een professionele piloot uit hoe een luchtballon precies werkt. Nadien beantwoordt hij al jouw vragen en mag je helpen bij het klaarmaken van de ballon. Geniet van een uniek zicht op de Schelde en de vele natuurgebieden en bezienswaardigheden die deze regio telt. De traditionele doop met champagne of Cuvée Antonine na de vlucht maakt deze ervaring helemaal compleet!

De luchtballonvaarten zijn te boeken via Toerisme Klein-Brabant en kosten 135 euro per persoon. Een vaart duurt 1 uur en kan je boeken vanaf 2 personen met een maximum van 12 personen. www.toerismekleinbrabant.be.