Schrijf en blijf. Voor altijd in het kasteel.

publish date
03.11.2016

In 1877 verstopten twee gravinnetjes een brief achter het behang van het kasteel. Ook ambachtslieden zetten hun naam, een tekst of een tekening op de muur. Eeuwenlang zaten ze verborgen achter tientallen katoenen wandbespanningen, maar tijdens de restauratie kwamen ze tevoorschijn.

Intussen zijn de wandbespanningen klaar om terug te plaatsen. Maar eerst is het aan jou. Vereeuwig jezelf en zet ook een boodschap voor de toekomst op de muur van het kasteel. Je levensmotto, je favoriete citaat, een zelfgeschreven gedicht, een herinnering of een voorspelling, een filosofische gedachte of een liefdesverklaring: het kan allemaal.

Samen met de teksten van schrijvers en dichters zet kalligraaf Brody Neuenschwander jouw boodschap op de muur. Nadien verbergen we ze achter het behang en over 10, 25, 50 en 100 jaar zullen we ze opnieuw onthullen.

Wil jij onze nakomelingen ook een boodschap meegeven? Schrijf dan, en blijf. Voor altijd in het kasteel.

Lees het hele verhaal op www.schrijfenblijf.be

PS: Zoek je een uniek cadeau? Doe je vrienden of familie dan een stukje van de muur cadeau en geef hen de kans om een boodschap voor de toekomst te schrijven.

Volgende