Concert met Kacper Nowak & Lucas Krupinski

Wanneer
  • zondag 12 februari 2023 van 11 uur tot 12.20 uur
Prijs
18/16/6/3,6/1,8 euro (aperitief inbegrepen)

De Poolse cellist Kacper Nowak wordt beschouwd als een van de grote beloftes van zijn generatie. Elke noot brengt hij met een ongeëvenaarde artistieke flair. Dat talent vertaalt zich in vele internationale opdrachten en samenwerkingen met gerespecteerde kamermusici. Eind 2021 vindt Kacper een zielsgenoot in de Poolse pianist Lucas Krupinski en zijn alle elementen duidelijk aanwezig om er een prachtig artistiek avontuur van te maken. Ze delen dezelfde muzikale visie, een sterk gevoel voor detail en een instinctief aanvoelen van muziek en momentum.

Kacper en Lucas brengen werk van Mendelssohn, componist uit de romantiek, geliefd om zijn melodieën, intensiteit en energie. Rachmaninovs Sonate voor Cello en Piano in G minor, op.19 is beladen met accenten van een overrompelende schoonheid en wordt beschouwd als één van de meest belangrijke cellowerken van de twintigste eeuw.

Verwacht een hoog getalenteerd duo dat je verwent met cellosonates van de bovenste plank, vol virtuoze melodieën, intensiteit en energie!

Info en reservatie

CC Ter Dilft · 03 890 69 30 · www.terdilft.be