Kerstmagie

Wanneer
  • van 4 december 2021 tot 26 december 2021

De tweede editie van Kerstmagie in Hingene vindt plaats van 4 tot en met 26 december (behalve op 24 en 25 december). Niet alleen het aantal dagen en uren werd uitgebreid, maar ook aan het concept is gesleuteld. Je kan dit jaar terecht in maar liefst tien kastelen, waaronder het onze. Dit keer zijn er geen acteurs, maar ga je in het gezelschap van een ceremoniemeester op een spannende audiovisuele ontdekkingstocht. Die brengt je langs de meest sfeervolle en feeëriek verlichte kamers van het kasteel. Samen zoek je naar oplossingen om het mysterie van de Twinkelings te ontrafelen.

Het is middernacht. De elfen en de kerstman slapen… heel zachtjes. Precies dan komen de dingen in het magische kerstkasteel tot leven.

De Twinkelings, zes zingende elfen, zorgen voor hemelse gezangen onder de gewelven. Maar plots stoppen ze met zingen, ze raken gevangen en verliezen hun wonderlijke stemmen.

Wie is de dader? Wat is het motief?  Wat staat er in een geheime brief?  In de kasteelkamers, die baden in een gezellige kerstsfeer, helpt de sprekende klok je op weg. Kom je mee de geheimzinnige code zoeken en het mysterie ontrafelen?

Bestel je tickets via www.kerstmagie.be.