Winterbal

Wanneer
  • zaterdag 19 november 2022 van 19.30 uur tot 23.45 uur
Prijs
95 euro (inclusief dranken, buffet, foto’s en initiatie in de namiddag)

Op zaterdag 19 november keren we opnieuw terug naar ‘La Belle Époque’, de tijd tussen 1872 en 1914. Jurken en kostuums volgen uiteraard de mode uit deze periode!

Dansmeester Lieven Baert leidt je door de passen en figuren van de dansen, zoals wals, quadrille, polka, mazurka, ragtime, maxixe en tango. Eric Mathot en zijn Tivoli Band zorgen voor de muziek (piano, viool, contrabas, slagwerk, fluit en klarinet). In de spiegelzaal vind je een buffet en ook de bovenverdiepingen van het kasteel zijn toegankelijk voor nieuwsgierige balgasten.

Praktische informatie

* Datum: zaterdag 19 november 2022 (ontvangst vanaf 19.30 uur, laatste dans na middernacht)

* In de namiddag is er een basisinitiatie van anderhalf uur, waarin de belangrijkste passen en figuren van de dansen van het bal worden uitgelegd

* Toegangsprijs voor het bal: 95 euro (inclusief dranken, buffet, foto’s en initiatie in de namiddag)

* Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november kan overnachten in Het Laathof, het Centrum voor Jeugdtoerisme op het kasteeldomein (basisaccommodatie, mogelijk met gedeelde badkamer). De prijs per nacht per persoon bedraagt 35 euro (incl. ontbijt). Als je wil overnachten in het Laathof, vermeld dan zeker of je enkel op vrijdag- en/of zaterdagavond wil blijven logeren.

Info en reservatie: info@kasteeldursel.be