Prijzen en praktische info

Prijzen

Je kan het Atelier van Antonine enkel huren als geheel en voor minstens twee overnachtingen. Er is plaats voor acht personen.

Op vrijdagavond en zaterdagavond bedraagt de prijs 450 euro per nacht. Op alle andere avonden bedraagt de prijs 300 euro per nacht. 

Alle prijzen zijn inclusief schoonmaak, bed- en badlinnen, elektriciteits- en waterverbruik. Inchecken kan vanaf 16 uur en uitchecken gebeurt vóór 11 uur.

Je kan het Atelier ook overdag huren voor bv. teambuildings, vergaderingen, lunches, … . Mail naar info@kasteeldursel.be voor meer informatie of om jouw verblijf in het Atelier van Antonine te reserveren.

Praktisch

Het Atelier van Antonine staat aan de Koningin Astridlaan 200 in 2880 Hingene. De inrit bevindt zich tussen twee hoge gemetselde pilaren, gelegen tegenover de Koningin Astridlaan nr. 173.

Je kan tot bij het Atelier rijden om de bagage uit te laden, maar daarna moet je de wagen(s) onmiddellijk verplaatsen naar de parking van het kasteel in de Wolfgang d’Urselstraat. De poort van deze parking blijft altijd geopend.

Het Atelier beschikt over een volledig ingerichte keuken (inclusief vaatwasmiddel, handdoek, …). Je kan op voorhand een luxueuze ontbijtmand bestellen bij de lokale delicatessenzaak (www.kasteeltjehingene.be) en op wandelafstand vind je ook een Spar supermarkt, een bakker, een frituur en enkele tavernes. Sinds kort is het ook mogelijk om beroep te doen op de 'cuisinier' van Antonine. Greet Theuns is gediplomeerd kok en wil graag voor jullie komen koken: de service van een restaurant in de beslotenheid van het Atelier. Je kan vrijblijvend contact opnemen via greet.theuns@hotmail.com.

Het Atelier telt vier slaapkamers en drie badkamers. De kamer van Claire (souterrain) beschikt over eigen badkamer en twee bedden van 90x200cm die uit elkaar kunnen worden geschoven. De kamer van Sabine (souterrain) beschikt over een eigen badkamer en een bed van 160x200cm.

De kamer van Marie (zolder) beschikt over een bed van 180x200 cm en de kamer van Léo (zolder) over twee bedden van 90x200cm die tegen elkaar kunnen worden geschoven. Opgelet: om de kamer van Léo te bereiken moet je eerst de kamer van Marie én de gemeenschappelijke badkamer doorkruisen en vervolgens met een ganzentrap omhoog klimmen.

Alle bedden worden door ons opgemaakt en we voorzien voor elke gast een grote en een kleine handdoek. Na afloop van je verblijf vragen we je om het beddengoed zelf af te nemen en samen met de gebruikte handdoeken te verzamelen in de leefruimte.

Huisdieren zijn niet toegelaten. De woning is rookvrij en het is verboden om frituur-, gourmet-, fondue-, teppanyaki- of raclettetoestellen te gebruiken.

Autismevriendelijk logeren

Wie behoefte heeft aan een stappenplan ter voorbereiding van het verblijf in het Atelier van Antonine, kan dat hier downloaden.

Of kijk hier naar de video over hoe het er aan toe gaat tijdens je verblijf.